Opnieuw groot feest bij Olvoc in Olen. De club behaalde 3 op 3 in de finales van de Beker van Herentals.

 
Eddy Sameys : 'Olvoc Olen blikt terug op een geslaagde volleybaldag tijdens de finales van de Beker van Herentals Volleybal. Deze werden gespeeld op 1 mei in Booischot.

Bij de preminiemen konden onze jongste speelsters hun wedstrijd winnen met 3-0 tegen Zigo Heist. De miniemen versloegen met dezelfde cijfers Mendo Booischot.

Bij de cadetten was het een strijd op het scherp van de snee. Na een zenuwslopende en spannende wedstrijd konden onze speelsters uiteindelijk de beker in de lucht steken. 3 – 2 en ook zij mochten zich de titel ’Bekerwinnaar’ opspelden.

Proficiat aan alle speelsters, coachen en begeleiders. Ook een dankwoord aan de alweer talrijke aanwezige supporters, die deze wedstrijden vocaal ondersteunde en mee mochten delen in de feestvreugde.  Momenteel staat de teller op 5 wat betreft winst in de bekerfinales dit seizoen nl. 2x Beker van Antwerpen en 3x Beker van Herentals.  

Volgende uitdagingen zijn de Beker van Vlaanderen waarin alweer onze preminiemen (za 12 mei in Riemst), miniemen (zo 13 mei in Tienen) en cadetten (za 12 mei in Zoersel) de Olvoc-kleuren gaan verdedigen'.
 
Verslag : Eddy Sameys / Nnieuws